Kirkkorekry
SSO-kirjautuminen saatavilla Kirkkorekryn työnantajakäyttäjille
SSO-kirjautuminen mahdollistaa organisaation käyttäjien kirjautumisen sujuvasti. Kirkkorekry-palveluun kytkettävällä SSO-kirjautumisella asiakasorganisaation työnantajakäyttäjät voivat käyttää kirjautumiseen organisaation tietojärjestelmästä löytyviä käyttäjätunnuksia.
Kirkkorekry-palvelussa työnantajakäyttäjät suunnittelevat, hallinnoivat ja toteuttavat rekrytointeja. Palvelussa jokaisella käyttäjällä on uniikki käyttäjätunnus, jota käytetään oikean henkilön tunnistamiseen ja tietojen yhdistämiseen oikeaan henkilöön. Käyttäjätunnuksen avulla rajataan palveluun pääsyä ja sitä, mitä tietoja käyttäjä palvelussa näkee ja mitä toimintoja hän voi siellä tehdä.
SSO:n ansiosta Kirkkorekry-palvelun käyttö entistä helpompaa, tietoturvallisempaa ja tehokkaampaa
Kuvitellaan, että rekrytoiva esihenkilö tai HR-tiimin jäsen kirjautuu Kirkkorekry-palveluun arvioidakseen hakijoita. SSO:n avulla hän voi käyttää järjestelmää ilman erillistä kirjautumista, eikä käyttäjän tarvitse muistaa järjestelmän salasanaa erikseen. Tietoturva korostuu myös, kun käyttäjä deaktivoidaan organisaation omasta AD:sta, jolloin hän ei pääse kirjautumaan enää Kirkkorekryn järjestelmään, vaikka rekrytointijärjestelmän pääkäyttäjät eivät arkistoisi tunnuksia järjestelmässä.
SSO tekee rekrytointijärjestelmän käytöstä helpompaa, tietoturvallisempaa ja tehokkaampaa. Se on tärkeä ratkaisu organisaatioille, jotka haluavat panostaa moderniin ja käyttäjäystävälliseen rekrytointiin.
Haluatko lisätietoa Kirkkorekryn SSO-kirjautumisesta? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!
Miksi SSO-kirjautuminen kannattaa Kirkkorekry-palvelussa?
SSO (Single Sign-On) on kirjautumisratkaisu, joka helpottaa käyttäjän pääsyä useisiin järjestelmiin yhdellä tunnuksella ja salasanalla. Rekrytointijärjestelmässä tämä tuo merkittäviä etuja organisaatiolle ja samalla helpottaa käyttäjien arkea.
1. Helppous ja sujuva käyttökokemus
SSO mahdollistaa nopean kirjautumisen ilman tarvetta muistaa useita salasanoja.
2. Parannettu tietoturva
Vähemmän muistettavia salasanoja tarkoittaa vähemmän riskejä. SSO:n avulla organisaatiossa voidaan hallita pääsyä järjestelmiin keskitetysti, jolloin käyttäjän täytyy olla aktiivinen sekä organisaation AD:ssa että Kirkkorekryssä päästäkseen sisään järjestelmään.
3. Ajan ja kustannusten säästö
Unohtuneiden salasanojen käsittely on yksi yleisimmistä syistä ottaa yhteyttä esimerkiksi IT-tukeen tai järjestelmän pääkäyttäjiin. SSO vähentää tätä tarvetta merkittävästi, mikä säästää sekä aikaa että rahaa.
Heräsikö kysymyksiä? Kerromme mielellämme lisää Kirkkorekryn SSO-kirjautumisesta!