Meistä

Grade Solutions

Hallitseva markkinajohtaja Suomen julkisen sektorin rekrytointiratkaisuissa

Grade Solutions on kotimainen julkisen sektorin ohjelmistokumppani. Kehitämme vuosien kokemuksella moderneja ja toimintavarmoja ohjelmistoratkaisuja ja verkkopalveluita erityisesti julkisen sektorin tarpeisiin. Grade Solutions, ent. FCG Digital sulautui Grade perheeseen keväällä 2024. Grade on Pohjoismaiden johtava rekrytointi ja HR-ratkaisuja toimittava yritys julkisella sektorilla, jonka valikoimasta löytyy esimerkiksi oppimisen hallintajärjestelmät, osaamisen kehittäminen, työntekijäkyselyt ja suorituksen arvioinnin tuki.

Tarjoamme ohjelmisto- ja asiantuntijapalveluja henkilöstöhallinnon erivaiheisiin henkilöstösuunnittelusta työnantajamielikuvan rakentamiseen, tehokkaaseen rekrytointiin sekä perehdytykseen. Ohjelmistomme ovat muokattavissa niin pienen kunnan kuin suuren hyvinvointialueen tarpeisiin.

Meidät tunnetaan jo useista HR- ja rekrytointiohjelmistoista, kuten Kuntarekry- ja KirkkoRekry-palveluista sekä Into-perehdytysohjelmistosta. Henkilöstö- ja muutossuunnitteluohjelmisto Diip puolestaan palvelee organisaatioita, jotka haluavat mallintaa uutta organisaatiorakennetta luotettavan henkilöstötiedon pohjalta. Rekrytointikokonaisuutemme sydän on rekrytointijärjestelmämme Talentrekry, jolle pohjautuvat myös asiakkaidemme käyttämät Kuntarekry- ja Kirkkorekry-rekrytointipalvelut sekä Valtiolle ja Helsingin kaupungille tuottamat rekrytointijärjestelmäratkaisut.

Osana Gradea palveluratkaisumme laajenevat ja voimme tarjota työsuhteen elinkaaren eri vaiheisiin ratkaisuja entistä monipuolisemmin. Rekrytoinnin sujuvaan hoitamiseen meillä on jatkossa myös tarjota uusia työkaluja osana kokonaisvaltaista rekrytointiratkaisuamme. Tulemmekin näistä kertomaan lähiaikoina lisää.

Tutustu ratkaisuihimme alta.

Palvelumme

Uusi ilme, tutut tekijät

Grade Solutionsilla asiakkaitamme palvelee Suomessa yli 50 asiantuntijaa erilaisissa toiminnoissa. Henkilökuntamme varmistaa asiakkaillemme luotettavat, käyttäjäystävälliset ja tietoturvalliset HR-ohjelmistorsatkaisut ja asiantuntijapalvelut, joita kehitämme asiakasymmärryksen pohjalta. Meillä on vahva ymmärrys julkisen sektorin tarpeista sekä vankkaa kokemusta ratkaisuiden luotettavasta ja tietoturvallisesta toteutuksesta​.

Tutustu osaan tekijöistämme alta!

Veera, palveluasiantuntija

Veera työskentelee palveluasiantuntijana Kuntarekryn, KirkkoRekryn sekä Intron parissa. Häneltä löytyy aiempaa työkokemusta seurakuntaorganisaatiosta. Veera huolehtii etenkin KirkkoRekryn asiakkaista ja palvelee asiakkaittamme myös asiakastuessa. Hän tuntee järjestelmiemme kiemurat useamman vuoden kokemuksella tuottaen myös ohjemateriaalit, joiden avulla asiakkaat pääsevät ongelmatilanteissa sujuvasti eteenpäin. Työllään Veera varmistaa, että asiakkaamme pystyvät toimimaan arjessa tehokkaasti ja sujuvasti rekrytointien parissa. Vapaa-ajalla Veeran löytää treenaamasta hilpeässä seurassa joukkuevoimisteluharrastuksen parista.

Maria, asiakkuuspäällikkö

Maria työskentelee asiakkuuspäällikkönä Grade Solutionsilla. Hän on työskennellyt Kuntarekryn parissa vuodesta 2011 lähtien, Kuntarekryn alkutaipaleelta asti ja myöhemmin mukaan on tullut myös Kirkkorekry-palvelu. Hän on ollut monessa mukana kehittämässä Kuntarekryn ja Kirkkorekryn palveluita ja keskustelemassa asiakkaittemme kanssa niin ohjelmiston käytöstä, kuin muista HR-palveluistamme. Marialle asiakkaamme ovat kaikki kaikessa ja hän kokee työnsä erittäin mielekkääksi. Maria palvelee asiakkaitamme myös ruotsiksi. Vapaa-aika hänellä kuluu ystävien ja sukulaisten kanssa, liikunnan ja kulttuurin parissa, ja yleensäkin ihmisten parissa.

Satu, palvelupäällikkö

Satu kouluttaa ja konsultoi asiakkaillemme rekrytointi- ja HR-järjestelmiä ja prosesseja, kehittää uusia palveluja ja toimii palveluvastaavana nimetyille asiakkaille. Hän on työskennellyt yli 20 vuoden ajan HR-tehtävissä niin julkisella sektorilla, kuin yksityisissä yrityksissäkin. Erilaisten HR-prosessien ja -toimintojen kehittäminen ja uudistaminen on ollut keskeistä hänen työurallaan. Sadun vahva kokemus HR-tehtävistä julkiselta sektorilta tuo ymmärrystä ja osaamista asiakkaidemme tarpeisiin ja tilanteisiin. Hänen on helppo nähdä erilaiset haasteet ja mahdollisuudet asiakasorganisaatioiden HR-toiminnoissa ja antaa tukea HR-toimintojen kehittämiseen. Vapaa-aikanaan Satu heiluu mielellään ”remppa Reettana”, eli sisustaa ja remontoi ahkerasti. Kädessä pysyvät myös neulepuikot ja langoista syntyy värikkäitä islantilaisneuleita. Juoksutossut kuluvat kesäisin ja rennommilla lenkeillä kaverina kulkee karvanallukka, suomenlapinkoira Urho.

Emma, viestintäpäällikkö

Emma työskentelee Kuntarekryn ja KirkkoRekryn työnhakijaviestinnästä ja -markkinoinnista vastaavana viestintäpäällikkönä. Häneltä löytyy monipuolista kokemusta julkisen sektorin viestintätehtävistä ja hänen vahvuuksiaan ovat rekrytointiviestinnän eri osa-alueiden suunnittelu ja kouluttaminen sekä taito hallita suuria ja yksityiskohtaisiakin kokonaisuuksia. Emman työ on kuluttajille eli työnhakijoille sitä näkyvintä tekemistämme - käytännössä hän huolehtii siitä, että Kuntarekry ja KirkkoRekry sekä asiakasorganisaatioidemme työmahdollisuudet tulevat tunnetuksi eri hakijakohderyhmille ympäri maata. Vapaa-ajalla Emma on kausiharrastaja: kesäisin hän suunnistaa, syksyisin sienestää, talvisin hiihtää ja keväästä riippuen se on jotain näiden väliltä.

Kalle, rekrymarkkinoinnin palveluomistaja

Kalle toimii rekrymarkkinointipalveluiden palveluomistajana Grade Solutionsilla. Hänellä on monipuolinen tausta digitaalisen markkinoinnin tehtävistä ja on erityisen kiinnostunut datan hyödyntämisestä. Hän työskentelee asiakasrajapinnassa ja kehittää rekrymarkkinointipalveluitamme entistä tehokkaampaan suuntaan kuunnellen asiakkaittemme toiveita ja muuttuvia tarpeita rekrytointimarkkinoilla. Työllään hän pyrkii hankkimaan asiakkaillemme enemmän ja parempia hakijoita. Erilaisten tekemisten arvo näkyy konkreettisesti siinä, että asiakkaillemme saadaan palkattua osaavia tekijöitä. Kalle auttaa myös asiakkaita tulkitsemaan erilaisia asioita heidän rekrytointeihinsa liittyen. Vapaa-ajan ongelmia ei pienten lasten kanssa liioin ole. Entisenä urheilumiehenä hän yrittää edelleen urheilla säännöllisesti, sekä valmentaa poikansa jalkapallojoukkuetta.

Petteri, tuoteomistaja Intro-perehdytysohjelmisto

Petteri on tuoteomistaja Intro-perehdytysohjelmistossa, joka on Suomen johtava digitaalinen perehdytysratkaisu. Petteri on työskennellyt Intron parissa lähes kahdeksan vuotta, joista viimeiset kaksi ja puoli vuotta tuoteomistajana. Petteri uskoo, että perehdytys on avain onnistuneeseen työelämään ja parempaan työntekijäkokemukseen. Työllään hän haluaa auttaa organisaatioita perehdyttämään uudet ja nykyiset työntekijänsä sekä paremmin, että tehokkaammin. Hän varmistaa, että hän voi työllään auttaa sairaanhoitajia, opettajia, lääkäreitä ja muita julkisen sektorin työntekijöitä menestymään työssään. Vapaa-ajalla Petterin löytää perheensä seurasta tai kertomassa tarinoita pöytäroolipelien äärellä ystäviensä kanssa.

Pauliina, tuotepäällikkö

Pauliina toimii Grade Solutionsilla rekrytointijärjestelmän tuotepäällikkönä ja hänen työtehtävät liittyvät tiiviisti rekrytointijärjestelmän kehittämiseen. Hän osallistuu uusien ominaisuuksien määritys- ja kehitysvaiheisiin ja loppukäyttäjän näkökulma on hänelle tärkeä. Pauliinan työ näkyy asiakkaille etenkin rekrytointijärjestelmän kehittymisen kautta. Pidämme järjestelmän luotettavana, huomioimme asiakastoiveita ja kehitämme järjestelmää niin, että se on työkalu, joka helpottaa rekrytoijia työssään. Hän huolehtii myös siitä, että valmistuneista uusista ominaisuuksista kerrotaan selkeästi ja ymmärrettävästi järjestelmämme käyttäjille. Pauliina varmistaa omalta osaltaan, että asiakkaamme kuulevat miten järjestelmämme kehittyy ja miten uusimmat ominaisuudet voivat auttaa heitä työssään. Aiemmin hän on työskennellyt monipuolisissa tehtävissä muun muassa asiakastutkimusten, resurssisuunnittelun ja HR-järjestelmien kehittämisen parissa. Vapaa-ajasta Pauliina viettää suurimman osan perheen, yhdistystoiminnan ja mökkeilyn parissa: ”Mikään ei voita aamukahvia luonnon helmassa”.

Riina, ohjelmistotestaaja

Riina työskentelee rekrytointijärjestelmän testaajana Grade Solutionsilla. Työllään hän varmistaa, että asiakkaamme saavat laadukkaan ja toimivan järjestelmän käyttöönsä rekrytointiprosessin tueksi. Riinalla on aiempaa kokemusta sekä asiakasrajapinnasta että tuotekehityksestä verkkokauppaprojekteissa. Tämä helpottaa myös ymmärtämään asiakkaiden tarpeita ja toiveita. Riinan työn kädenjälki näkyy asiakkaille toimivana ja laadukkaana rekrytointijärjestelmänä. Vapaa-ajalla hän viettää aikaa pyöräillen ja koiran kanssa. Kesäisin hän reissaa asuntovaunun kanssa ympäri Suomea.

Ota meihin yhteyttä