Rekrytoinnin asiantuntijapalvelut

Apuja rekrytoinnin tehostamiseen

Rekrytoinnin asiantuntijapalvelut käytössäsi

Tarjoamme apuja rekrytoinnin tehostamiseen sekä ulkoistamiseen. Rekrytoinnin asiantuntijapalvelut voivat pitää sisällään esimerkiksi rekrytoinnin eri vaiheisiin tehtäviä toimenpiteitä, kuten rekrymarkkinointiin tai työpaikkailmoituksen kirjoittamiseen, apuja KirkkoRekry-järjestelmän käyttöön, koulutuksia tai koko rekrytointiprosessin ulkoistamisen.

Jos et löydä täältä apua juuri siihen mitä kaipaat, ota meihin yhteyttä, niin voimme katsoa löytyisikö meiltä apukeinoja tuon ongelman ratkaisemiseksi.

Miten voimme auttaa sinua?

Rekrytoinnin tehostamis- ja asiantuntijapalvelut ovat tarkoitettu organisaatioille, jotka kaipaavat apuja rekrytoinnin eri vaiheisiin. Voimme hoitaa puolestasi erilaisia rekrytointiin liittyviä tehtäviä tai voit hyödyntää KirkkoRekryn tai Kuntarekryn näkyvyyttä osana rekrymarkkinointiasi. Järjestämme myös monipuolisesti koulutuksia erilaisiin rekrytointiin, sijaisrekrytointiin, perehdytykseen ja KirkkoRekryn käyttöön liittyviin teemoihin.

Koulutukset

Verkkokursseja ja koulutuksia rekrytoinnin eri osa-alueisiin

Rekrymarkkinointi

Rekrymarkkinoinnin toimintamallien kehittäminen

Organisaation rekrytointiprosessin kehittäminen

Organisaation rekrytointiprosessin nykytila ja jatkokehitys

Pääkäyttäjäpalvelu

Pääkäyttäjäpalvelu auttaa organisaatiotasi kehittämään KirkkoRekry-järjestelmän käyttöä organisaatiossasi.

Rekrytoinnin tehostaminen ja ulkoistaminen

Apuja rekrytoinnin eri vaiheisiin.

Työpaikkailmoitukset

Ilmoituspaketit tai työpaikkailmoitusten kirjoittaminen puolestasi

Koulutukset

Voit tilata meidät luoksenne tai opiskella itsenäisesti. Koulutukset ja valmennukset voivat liittyä rekrytoinnin eri vaiheisiin, KirkkoRekry-järjestelmän käyttöön tai vaikkapa sijaisrekrytoinnin kehittämiseen. Meiltä löytyy mahdollisuudet suorittaa koulutuksia verkkokursseina tai voimme tulla paikan päälle pitämään koulutuksia ja työpajoja rekrytoinnin kehittämisestä.

Kysy lisääTutustu koulutuksiin

Rekrymarkkinointi

Autamme organisaatiotanne luomaan toimivan rekrymarkkinointitoimintamallin sekä hyödyntämään KirkkoRekryä osana työnantajaimagon kehittämistä. Rekrymarkkinointi voi sisältää workshop-koulutuksen, sisällön tuotantoa tai vaikkapa kohdistettua mainontaa sosiaalisessa mediassa. Rekrymarkkinoinnin avulla onnistunut saavuttamaan enemmän laadukkaita hakijoita sekä kohdistamaan rekrytoinnin näkyvyyden oikealle kohderyhmälle. Voit myös hyödyntää Kuntarekryn somekanavia tai mainosbanneria rekrytointiesi näkyvyyden lisäämiseksi.

Jos haluat vaihtaa ajatuksia rekrymarkkinoinnista tai jutella millaisia haasteita teillä on ollut rekrytoinnissa ja voisiko rekrymarkkinoinnista olla niihin apua, varaa alla olevasta painikkeesta 30 minuutin maksuton etätapaaminen tai kysy lisätietoja.

Lue lisääVaraa maksuton etätapaaminen

Rekrytointiprosessi

Organisaation rekrytointiprosessin kehittämisen puitteissa kartoitamme organisaation rekrytoinnin nykytilan, rekrytointijärjestelmän käytön sekä annamme ehdotuksen miten rekrytointiprosessia voisi kehittää tehokkaammaksi. Kehittämistyön laajuus riippuu toteutustavasta ja se voi pitää sisällään eri osa-alueita, kuten perusrekryn tai sijaisrekrytoinnin.

Kysy lisää

Pääkäyttäjäpalvelut

Pääkäyttäjäpalvelu auttaa organisaatiotasi kehittämään KirkkoRekry-järjestelmän käyttöä organisaatiossasi. Pääkäyttäjäpalvelu voi pitää sisällään erilaisia toimenpiteitä ja sen laajuus katsotaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Pääkäyttäjäpalvelu voi pitää sisällään esimerkiksi organisaatiopuun rakentamisen, käyttäjätunnusten hallinoinnin tai rekrytoinnin julkaisun.

Kysy lisää

Rekrytoinnin tehostamis- ja ulkoistamispalvelut

Rekrytoinnin tehostamis- ja ulkoistamispalvelut ovat tarkoitettu organisaatioille, jotka kaipaavat apuja rekrytoinnin eri vaiheisiin. Voimme hoitaa puolestasi erilaisia rekrytointiin liittyviä tehtäviä tai voit hyödyntää KirkkoRekryn näkyvyyttä osana rekrymarkkinointiasi. Rekrytoinnin ulkoistamisessa otamme hoidamme puolestanne rekrytoinnin julkaisun, otamme vastaan hakemukset ja koostamme niistä hakijayhteenvedon. Tarvittaessa hoidamme myös rekrytoinnin päätösviestinnän puolestanne.

Ota yhteyttä Lue lisää

Työpaikkailmoitukset

Julkaise ilmoituksesi kirkkorekry.fi-sivustolla, joka tavoittaa ylivoimaisesti eniten kirkolla työskentelystä kiinnostuneita työnhakijoita ja on kohtaamispaikka, joka yhdistää työnantajat ja työnhakijat.

Ota yhteyttäLue lisää

Kehityshankkeet

Uudistamme jatkuvasti tuotetarjoomaamme eri tyyppisten kehityshankkeiden kautta. Jos sinulla sinulla on henkilöstöjohtamiseen liittyvä kehittämistarve tai idea uudesta ohjelmistotuotteesta, niin keskustellaan ideasta tarkemmin.

Tutustu aiempiin hankkeisiinKysy lisää

Heräsikö kysymyksiä